Nieuwsbrief

Dierenspeciaalzaak Igors Dierenvoeding

12,5 jarig bestaan! Feest vanaf 1 april!

Zuiderhoofdstraat 2a,Krommenie.

www.igorsdierenvoeding.nl

Alweer 12,5 jaar staan wij voor U en uw huisdier klaar ! Voor voeding, snacks, manden, kooien kammen, medicijnen,speeltjes …. Eigenlijk te veel om op te noemen !

En in al die jaren is er best een hoop veranderd ,en dit proberen wij dan ook voor U bij te houden !

Voor elk wat wils ,en mochten we t niet op voorraad hebben dan kunt U t meeste wel bestellen .

Wij vonden dit jubileum een mooi moment om deze nieuwsbrief te lanceren .
Graag informeren wij U per kwartaal over verschillende onderwerpen met evt. een actie erbij .

De nieuwsbrief is nu op papier, binnenkort ook ieder kwartaal op onze website te vinden.


Wat in de loop der jaren o.a. veranderd is ,is t ongedierte ! Zeker met de hoeveelheid waar ze ons mee plagen , er zijn veel meer vliegen,muggen en spinnen ! Maar ook vlooien en teken . Was het voorheen meer in t buitenland dat we te maken hadden met teken , tegenwoordig moeten we onze dieren (maar ook ons zelf )regelmatig controleren op teken .

In hoog gras, kreupelhout, loofbomenbos ;we moeten ons er meer op bedacht zijn dat we hier (ook) teken kunnen oplopen . Zorgvuldig verwijderen (evt. met tekentang) is belangrijk omdat het ziektedragers kunnen zijn , ze zuigen zich vol maar laten ook wat achter .En in t ergste geval ,als uw huisdier onder de teken zit of als hij te lang blijft zitten, kan het dier overlijden . In het ontstane wondje goed kijken of er geen resten van de teek zijn achter gebleven ,dit kan gaan ontsteken !

Ook de vlooien vinden t al fijner bij ons,lijkt het! Steeds vaker moeten we de bestrijdingsmiddelen erbij halen .Was het voorheen genoeg om alleen in de zomer met een kleine uitloop te bestrijden; tegenwoordig lijkt t bijna t hele jaar rond te moeten . En vergeet dan niet alleen uw huisdier ,maar ook niet de omgeving te behandelen tegen de vlooien en uit komende eitjes en neten .

Wij horen steeds vaker dat men denkt dat een zekere resistentie van de vlooien ten aanzien van de werkzame stoffen in de diverse middelen bestaat .In de winkel hebben wij een schrijven/rapport liggen die aangeeft dat dit (nog) nauwelijks t geval is .Gelukkig maar,alleen waarom dan al die (over)last ? Grotendeels toch doordat er meer vlooien(ongedierte in t algemeen ) zijn, waar door als we een keer iets laat zijn met een behandeling gelijk afgestraft worden ,zo lijkt t !

Dus welk merk uw voorkeur ook heeft ,goed de tijd in de gaten houden wanneer de nieuwe behandeling nodig is !

Tevens is het belangrijk dat U nog even na gaat wanneer de laatste keer was dat de wormen kuur gegeven is .Geadviseerd wordt 4x in t jaar bij volwassen dieren . Daar de cyclus van vlooien en wormen gerelateerd zijn , zou t zonde zijn als U daardoor toch weer(over)last zou krijgen!

Wij staan graag voor U klaar om U te adviseren in deze klus !

 


Krantenartikel wat op 31 maart in de Zaankanter en gedeeltelijk in de Krommenier heeft gestaan:

________________________________________________________________________________

Dierenspeciaalzaak Igor's Dierenvoeding 12,5 jarig jubileum in Krommenie.


Al 12,5 jaar staat Henriette de Jong klaar voor haar klanten in de gezellige dierenspeciaalzaak op de Zuiderhoofdstraat 2a in Krommenie.

Klanten komen uit de gehele Zaanstreek en ook uit Purmerend,Hoorn,Amsterdam,Graft deRijp enz. naar haar zaak in het centrum van Krommenie vanwege de goede service en het deskundig advies.

Henriette is gespecialiseerd in voeding voor huid,vacht,maag en darmproblemen bij huisdieren.Zij beschikt over een ruim assortiment aan dierenvoeding en snacks (alleen al hondensnacks meer als 250 soorten).

  • ''Ik kan door het adviseren van bepaalde soorten voeding zonder geur,kleur en smaakstoffen ,soms in combinatie met voedingssuplementen op basis van chinese kruiden of de Nml-health producten veel kleine gezondheidsproblemen oplossen.''legt Henriette uit.

''Indien nodig,stuur ik de klant door naar de Dierenartsenpraktijk in Krommenie,de praktijk stuurt op hun beurt ook vaak patienten naar mij door voor de juiste voeding.''

Naast voeding en snacks heeft Igors Dierenvoeding allerlei dierenbenodigdheden in huis voor een gelukkig huisdier.Zowel voor honden en katten als vogels en ook knaagdieren is van alles in ruime mate aanwezig, ook vele activity-spellen.

  • Het komende feestjaar vinden leuke activiteiten plaats; Zo worden op 7 mei door Hondentrimsalon Paula tussen 10.00 en 14.00 uur de hondennagels gratis geknipt en vind er ook een gebits-en oorcontrole plaats.

  • Tessie Kok van Hondenschool All Dog 's Business(gecertificeerd gedragsbegeleidster) zal ook een dag gratis gedragsadvies geven. Tessie is bekend van verschillende tv-programma's en heeft de musicalhonden van The Wizz,Annie en Oliver Twist getraind.

Vanwege haar drukke agenda is de datum nog niet bekend maar die zal dan op de website – www.igorsdierenvoeding.nl bekend worden gemaakt (* zaterdag 4 juni vanaf 13.00 uur!)

Tevens kunnen de klanten onze eerste nieuwsbrief meenemen waar wij op 1 april mee beginnen.

Nieuwsbrief vervolg:


IGORS RINGZEGEL AKTIE!


Spaar ook onze gratis ringzegels en maak kans op een van de tientallen koopbonnen!


U krijgt bij besteding van iedere hele euro een gratis zegel!

Deze zegel plakt u in het zegelboekje.

Wanneer u het volle boekje inlevert ontvangt u meteen 2 euro korting!

Met het ingeleverde boekje maakt u tevens kans op het winnen van een van de tientallen

koopbonnen!

De waarde van die koopbonnen kan oplopen tot 45 euro!

------------------------------------------------------------------------------------------

(met dank aan Jacqueline,die heeft meegeholpen aan de totstandkoming van onze 1 e nieuwsbrief!)